Wish Changed the name of the effects blocks

Discussion in 'FX8 Wish List' started by tim crawford, Feb 1, 2018.

  1. tim crawford

    tim crawford
    Expand Collapse
    Apprentice

    Joined:
    Jan 12, 2018
    Messages:
    46
    Likes Received:
    9
    I would like to be able to change the name of the effects block after saving it in a preset so that when I look down at the screen I could see exactly what delay I had set up for that preset .ie..."analog ambient delay"
     
  2. chris

    chris
    Expand Collapse
    Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    18,898
    Likes Received:
    11,646
    where would this name appear?
     
  3. tim crawford

    tim crawford
    Expand Collapse
    Apprentice

    Joined:
    Jan 12, 2018
    Messages:
    46
    Likes Received:
    9
    In the block on the screen where it shows what block you are using
     
  4. chris

    chris
    Expand Collapse
    Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    18,898
    Likes Received:
    11,646
    there are several screens where it shows what block you are using. are you referring to the FS page (main page) where it shows 3 letters per block?
     
  5. tim crawford

    tim crawford
    Expand Collapse
    Apprentice

    Joined:
    Jan 12, 2018
    Messages:
    46
    Likes Received:
    9
    Yes
     
  6. Skollapse

    Skollapse
    Expand Collapse
    New here

    Joined:
    Feb 8, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    +1 yes please!
     
  7. chris

    chris
    Expand Collapse
    Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    18,898
    Likes Received:
    11,646
    How would the 3 letters available show “analog ambient delay”?
     
  8. tim crawford

    tim crawford
    Expand Collapse
    Apprentice

    Joined:
    Jan 12, 2018
    Messages:
    46
    Likes Received:
    9
    AAD
     
  9. Skollapse

    Skollapse
    Expand Collapse
    New here

    Joined:
    Feb 8, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I think this feature could be super useful. For example naming the Midi blocks so they represent what they're controlling. I use two midi enabled pedals with my FX8, a Boss MD500 and an Eventide H9. If the blocks could say "MD5" and "H9" that would rule!
     
  10. tim crawford

    tim crawford
    Expand Collapse
    Apprentice

    Joined:
    Jan 12, 2018
    Messages:
    46
    Likes Received:
    9
    Or SD for short delay . I realize there are only 3 letters but it would be nice to be able to put 2 or 3 letters there that mean something to the individual player .
    on a couple of my setups I have 2 delay blocks . They both have the same 3 letters and sometimes I forget which is which
     

Share This Page