1. Recent events require us to remind our members that this is a privately owned, run and supported forum. You are here at the invitation and discretion of the owners. As such, rules and standards of conduct will be applied that help keep this forum functioning as the owners desire. These include, but are not limited to, removing content and even access to the forum.

    Please give yourself a refresher on the forum rules you agreed to follow when you signed up.
    Dismiss Notice
  2. July 27 2018 - support.fractalaudio.com is temporarily down for updates. Please use this forum for support or see the "News" section here for additional details. Thank you.
    Dismiss Notice

Wish Preset template

Discussion in 'AX8 Wishes + Bugs' started by Bruce Sokolovic, Aug 10, 2018.

  1. Bruce Sokolovic

    Bruce Sokolovic
    Expand Collapse
    Regular

    Joined:
    Mar 5, 2018
    Messages:
    60
    Likes Received:
    28
    Location:
    New Yawk
    would be nice for people who want to always have a looper, Fx loop or fave verb. A few custom templates users can save which would be a better starting point than a blank grid.
     
  2. dpeterson

    dpeterson
    Expand Collapse
    Fractal Fanatic

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    4,420
    Likes Received:
    2,431
    Location:
    Dayton, OH
    Save to a high preset and then save as to the new spot.
     
  3. chris

    chris
    Expand Collapse
    Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    21,571
    Likes Received:
    13,559
    Any preset is a template. As mentioned, save to a new number as a starting point.
     
  4. unix-guy

    unix-guy
    Expand Collapse
    Axe-Master

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    6,780
    Likes Received:
    3,739
    Location:
    Vacaville, California
    Does AX8-EDIT not have this?
     
  5. 2112

    2112
    Expand Collapse
    Forum Addict

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    1,614
    Likes Received:
    4,401
    Location:
    Perth, Western Australia
    AX8 edit - Preset - Save as Template.
     
    unix-guy likes this.
  6. Bruce Sokolovic

    Bruce Sokolovic
    Expand Collapse
    Regular

    Joined:
    Mar 5, 2018
    Messages:
    60
    Likes Received:
    28
    Location:
    New Yawk
    when you do this, it saves it to a preset number?? I have to try this
     
  7. unix-guy

    unix-guy
    Expand Collapse
    Axe-Master

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    6,780
    Likes Received:
    3,739
    Location:
    Vacaville, California
    No... It saves it to your computer.

    There is nothing special about a template as has already been mentioned.

    If you want a "template" in the box, save the preset to some other preset number.

    Then when you want to use it, save THAT preset where you want it.
     
    2112 likes this.

Share This Page