• We would like to remind our members that this is a privately owned, run and supported forum. You are here at the invitation and discretion of the owners. As such, rules and standards of conduct will be applied that help keep this forum functioning as the owners desire. These include, but are not limited to, removing content and even access to the forum.

    Please give yourself a refresher on the forum rules you agreed to follow when you signed up.

persets keep changing

Status
Not open for further replies.

skip

Inspired
hi everyone,im having troublesi have axe3 and fc 12.i have a filter as a boost set on the same button.but anymore the filter button I doesnt saved to that button anymore and i keep saving it so it works next time around i go the the perset its not saved anymore.i use layout 7/8 anyone know why it keeps going back to being off?
 

Jim DeSchamp

Inspired
You are not alone. Powers to be are aware of this and it happens with other blocks. Just me guessing I think it is related to the Scene Ignore
 

FractalAudio

Administrator
Fractal Audio Systems
Moderator
hi everyone,im having troublesi have axe3 and fc 12.i have a filter as a boost set on the same button.but anymore the filter button I doesnt saved to that button anymore and i keep saving it so it works next time around i go the the perset its not saved anymore.i use layout 7/8 anyone know why it keeps going back to being off?
I have no idea what you're trying to say. Perhaps you have a friend of relative that speaks English natively that can document the problem for us.
 

skip

Inspired
wth im saying is this thing wont keep the filter i have saved so i push it and its set for a boost never had any troubles out of it till now .you know that was very insulting what you wrote to me.
 

unix-guy

Legend!
wth im saying is this thing wont keep the filter i have saved so i push it and its set for a boost never had any troubles out of it till now .you know that was very insulting what you wrote to me.
Did you READ your first post? It isn't really comprehensible to me.

Your second post is better but still very vague in terms of details.

I can't tell if you're talking about a setting in a preset, in the FC or both.

Please provide a detailed description of what you are trying to do and what you have tried to do.
 

skip

Inspired
you know ill figure the way you talk to ppl.i will deal with it.next you see my name dont answer thank you
 

DougB415

Experienced
Read your first post out loud and see if it makes any sense. I've read it like 5-6 times now, and I think I might have an idea of what you might be talking about, but I'm not sure. I think you're saying that you have a filter saved as a boost in one of your presets and it's assigned to a footswitch, but when you leave that preset and come back, the boost switch either doesn't show up, or nothing happens when you press the footswitch.

Is that right?
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom