1. We would like to remind our members that this is a privately owned, run and supported forum. You are here at the invitation and discretion of the owners. As such, rules and standards of conduct will be applied that help keep this forum functioning as the owners desire. These include, but are not limited to, removing content and even access to the forum.

    Please give yourself a refresher on the forum rules you agreed to follow when you signed up.
    Dismiss Notice

MFC101 markIII Reveal switch question

Discussion in 'MFC Discussion' started by Billbill, Aug 28, 2018.

  1. Billbill

    Billbill
    Expand Collapse
    Forum Addict

    Joined:
    Mar 13, 2014
    Messages:
    1,223
    Likes Received:
    301
    I do not use the Reveal switch on my MFC101. Can this switch be configured as an IA for something else? Thx
     
  2. h.c.e.

    h.c.e.
    Expand Collapse
    Veteran

    Joined:
    Dec 21, 2015
    Messages:
    729
    Likes Received:
    633
    Location:
    San Francisco
    Don't think so, pretty sure all 4 switches in the right column are hard wired to their function.
     
  3. Billbill

    Billbill
    Expand Collapse
    Forum Addict

    Joined:
    Mar 13, 2014
    Messages:
    1,223
    Likes Received:
    301
    Hmm I wonder
     
  4. unix-guy

    unix-guy
    Expand Collapse
    Axe-Master

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    6,987
    Likes Received:
    3,842
    Location:
    Vacaville, California
    Nope...
     
  5. Billbill

    Billbill
    Expand Collapse
    Forum Addict

    Joined:
    Mar 13, 2014
    Messages:
    1,223
    Likes Received:
    301
    Ugh! Didn't think so but now I know. Thanks guys!
     

Share This Page