• We would like to remind our members that this is a privately owned, run and supported forum. You are here at the invitation and discretion of the owners. As such, rules and standards of conduct will be applied that help keep this forum functioning as the owners desire. These include, but are not limited to, removing content and even access to the forum.

    Please give yourself a refresher on the forum rules you agreed to follow when you signed up.

Fixed Had my XL+ Freeze on Q 6.02

HarrySound

Power User
Had my first freeze in a week today. Purely SPDIF using Axe edit. I changed an IR and when it tried to update the screen went green and Axe Edit complained it lost connection.
 

jakbur

Experienced
Time out on MFC and Freeze on XL+. Not hooked up to anything else!
I was on a page editing a parameter ( don't remember which one) on the axe and changed presets on the MFC when it froze. I think that is also what happened the first time.
 

Solarfire

Experienced
AxeFX II XL+, FW Q 6.02, AE V3.12, PC Win 10 x64 (Axe is 3 months old from G66)

I was editing a preset via AE, wanted to select a different preset (CPU 82%) without saving changes, Axe froze, screen blank.

Left AE running and shut the Axe down and turned back on.

AE connected and everything appears normal again.

Tried a while to reproduce this with no luck.

I just updated to 6.02 today from the beta, which showed no issues.

Before the freeze I noticed the communication between AE and the Axe was very slow compared to normal operation.
 

bradlake

Axe-Master
AxeFX II XL+, FW Q 6.02, AE V3.12, PC Win 10 x64 (Axe is 3 months old from G66)

I was editing a preset via AE, wanted to select a different preset (CPU 82%) without saving changes, Axe froze, screen blank.

Left AE running and shut the Axe down and turned back on.

AE connected and everything appears normal again.

Tried a while to reproduce this with no luck.

I just updated to 6.02 today from the beta, which showed no issues.

Before the freeze I noticed the communication between AE and the Axe was very slow compared to normal operation.
Please report this to cIiff at this thread......and to support.

http://forum.fractalaudio.com/threads/strange-behavior-in-6-02.122433/page-7
 
Top Bottom