• We would like to remind our members that this is a privately owned, run and supported forum. You are here at the invitation and discretion of the owners. As such, rules and standards of conduct will be applied that help keep this forum functioning as the owners desire. These include, but are not limited to, removing content and even access to the forum.

    Please give yourself a refresher on the forum rules you agreed to follow when you signed up.

FX8-Edit 1.4.1 Released

Beardstorm

Regular
I've been having issues connecting to FX8 Edit since the last release. I show as disconnected and will only connect after restarting my computer. I'll have to restart again when coming back to use it.
Anyone else experiencing this?
 

Rex

Legend!
I've been having issues connecting to FX8 Edit since the last release. I show as disconnected and will only connect after restarting my computer. I'll have to restart again when coming back to use it.
Anyone else experiencing this?
Try this instead of spanking the computer:

1) Unplug the USB cable.

2) Restart both the FX8 and FX8-Edit.

3) When both are fully started and settled down, plug you USB cable back in.
 

Eduard

Inspired
Yes thats the solution ofcourse but it happens all the time. Previous version of fx edit no problems. I think its the auto pause.
It happens when i edit a preset then close fxedit then play and switch some presets then start fxedit. Then i get the message couldnt resolve version info
I have 1.4.2 btw
 
Last edited:

Beardstorm

Regular
Try this instead of spanking the computer:

1) Unplug the USB cable.

2) Restart both the FX8 and FX8-Edit.

3) When both are fully started and settled down, plug you USB cable back in.

I tried this yesterday with no luck. The only way I can reconnect is to do a full restart. Any ideas? Never had an issue in the past.
Thanks
 
Top Bottom