• We would like to remind our members that this is a privately owned, run and supported forum. You are here at the invitation and discretion of the owners. As such, rules and standards of conduct will be applied that help keep this forum functioning as the owners desire. These include, but are not limited to, removing content and even access to the forum.

    Please give yourself a refresher on the forum rules you agreed to follow when you signed up.

Fractal-Bot 3.00.06

rtcook

Experienced
Back to normal after installing the new driver! Was able to do my backup (seems a little faster, too!) and upgrade to the newest firmware.

Thank you Cliff, Michael and Fractal Team! Your dedication to your users is outstanding! Never have I seen such great customer support. I am so happy with my Axe III.

Roger
 

johnmarc

Member
Back to normal after installing the new driver! Was able to do my backup (seems a little faster, too!) and upgrade to the newest firmware.

Thank you Cliff, Michael and Fractal Team! Your dedication to your users is outstanding! Never have I seen such great customer support. I am so happy with my Axe III.

Roger

Ditto; works perfectly! Thanks!!! :D
 

Oral-B

New Member
Oops, I stand corrected... As I said before, I was able to upgrade to firmware 15.00 with Fractal-Bot 3.00.06 earlier today after upgrading the USB driver to the brand new version (it wouln't work previously, with the "Begin" button staying grayed out after loading a firmware, though it did work with Fractal-Bot 3.00.05).

I just tried upgrading to firmware 15.01 using both the standalone version of Fractal-Bot (3.00.06) and the internal one in the latest Axe-Edit (which interestingly is marked as "version 3.0.7") and got the same bug I had before in both instances:

fractal_bug.png

This is on Windows 10 Pro 20H2 build 19042.685, completely up-to-date, using USB driver 5.10.

Haven't tried yet to re-install Fractal-Bot 3.00.05 to see if it works but I will.
 

rtcook

Experienced
Backed up 15.00 and updated to 15.01 on Windows 10 Home. All still good and it is slightly faster.
 

Oral-B

New Member
FWIW, I tried manually uninstalling both Fractal-Bot and the USB driver, rebooting Windows, re-installing USB driver 5.10 and Fractal-Bot 3.00.06. Same issue, "Begin" button stays grayed out no matter what, both in standalone FB and the internal version in Axe-Edit 1.08.06, but still works absolutely fine in Fractal-Bot 3.00.05.
 
Top Bottom