Fractal-Bot 2.8.2 Released

Discussion in 'Fractal-Bot' started by Michael Pickens, Jan 20, 2017.

  1. Michael Pickens

    Michael Pickens
    Expand Collapse
    FAS Software Engineer
    Fractal Audio Systems Moderator

    Joined:
    Aug 29, 2013
    Messages:
    318
    Likes Received:
    1,256
    Fractal-Bot 2.8.2 is now live on the website and auto-update.

    http://www.fractalaudio.com/fractal-bot.php

    Release Notes

    Fixed a bug that prevented Bank D created from an XL to be sent to an XL+, or Bank D created from an XL+ to an XL.
     
    Ole, pitta, h.c.e. and 4 others like this.
  2. Manny Fufish

    Manny Fufish
    Expand Collapse
    Veteran

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Messages:
    796
    Likes Received:
    614
    Thanks Michael. Of course everyone is going to connect this to preparation for the new Firmware dropping... :)
     
  3. jamjestrysiek

    jamjestrysiek
    Expand Collapse
    New here

    Joined:
    May 8, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi
    I can't run this version.
    After installing when I'm trying to open it, window pops up but with nothing inside and when I clink on it, i got message that Fractal bot stopped working.
     
  4. BrickGlass

    BrickGlass
    Expand Collapse
    Motivated

    Joined:
    Jul 7, 2013
    Messages:
    257
    Likes Received:
    133
    Location:
    Utah
    Never had problems with Fractal-Bot before, but he is being a little bastard the last couple of days. Very glitchy. I backed up my presets yesterday after making many changes to them. When I select receive and select my Mark II as the device it won't give me the option to begin. If I close Fractal-Bot and then reopen it, then select the exact same things, it works fine and I can begin the backup. Thought it was just a weird glitch, but then it happened tonight again. Same exact thing. If I close it and try again, it will work. Also, it froze on me mid update tonight. I've backed things up dozens of times in the past with very little difficulty.
     
  5. Ole

    Ole
    Expand Collapse
    Forum Addict

    Joined:
    Mar 9, 2012
    Messages:
    1,467
    Likes Received:
    936
    Location:
    Denmark
    Fractal Bot (FX8 MK2) still suggest that I click to download fw 5.02 all though 5.03 has been released for a while now.
     
    AlGrenadine likes this.
  6. Nini

    Nini
    Expand Collapse
    Regular

    Joined:
    May 11, 2013
    Messages:
    79
    Likes Received:
    58
    Location:
    France
    Hello !

    What's wrong ? Unable to replace the previous version (Win10)
     

    Attached Files:

  7. Nini

    Nini
    Expand Collapse
    Regular

    Joined:
    May 11, 2013
    Messages:
    79
    Likes Received:
    58
    Location:
    France
    Succeeded !
    But i install this version in a new directory (C:\Program Files (x86)\Fractal Audio\Fratal-Bot2)

    This version is always unable to do a full backup (all banks, system ans user cabs) !!!
    It stops when receiving bank C as previous versions. Need to backup just 1 bank at he same time ...
    No message and Axe FX2 screen frozen (stop and restart Axe and Bot to recover)
     
  8. aziz

    aziz
    Expand Collapse
    Forum Addict

    Joined:
    Oct 29, 2011
    Messages:
    1,401
    Likes Received:
    1,368
    Location:
    Finland, Stupid EU
    This version tries to download user cab 101 from a MkII when performing backup of user cabs. Mk2 has 100 user cabs so it results in a timeout error.
     
  9. Nini

    Nini
    Expand Collapse
    Regular

    Joined:
    May 11, 2013
    Messages:
    79
    Likes Received:
    58
    Location:
    France
    Download Ok for banks 1 and 2, then failed for bank 3
    At this time System and User Cabs download didn't start ...
     

Share This Page