• We would like to remind our members that this is a privately owned, run and supported forum. You are here at the invitation and discretion of the owners. As such, rules and standards of conduct will be applied that help keep this forum functioning as the owners desire. These include, but are not limited to, removing content and even access to the forum.

    Please give yourself a refresher on the forum rules you agreed to follow when you signed up.

Axe-Fx III Firmware Version 6.02, Axe-Edit 1.01.09 and FC Firmware 1.08

Perdikament

Power User
Ya know what would be nice, is if the squares around the Block types on the performance screen were color coded for a quick visual cue.
 

iaresee

Moderator
Moderator
What does change between 6.01 and 6.02 in Dumble amps? (or in amps in general?)
Can't see mention about it in the release notes
Maybe it sounded great before this release? I don’t know. I’ve only used the preset with this release.

You’re reading things that were not written.
 

Dino334

Inspired
What exactly happens?
Updated both, worked fine...for a short while...like 15 minutes worth of playing. Made a change to one of my patches, the thing froze up on me. FC would not change anything, the select knob would not change patches, nothing. rebooted, same results. Made a b/u before updating, loaded them in, same results. Also it seems to take a lot longer (like 30+ seconds) for the Axe screen to display anything after it boots. Reloaded the latest firmware again, same thing. Resetting this thing back to recovery, then 5.08 where everything worked. Hope the FC 1.08 works with that.
 

R.F.

New Member
Thanks for great update!

Now I'm trying to Filter's LFO,it works and visible those function in Axe-FX III's display but when I open Filter block in Axe-Edit III(ver1.01.09),Enable and Type window are blank and I can't select anything at those windows...
 

chris

Legend!
Thanks for great update!

Now I'm trying to Filter's LFO,it works and visible those function in Axe-FX III's display but when I open Filter block in Axe-Edit III(ver1.01.09),Enable and Type window are blank and I can't select anything at those windows...
Refresh after new FW in settings.
 

Dino334

Inspired
was the screen completely black?
Yep sure was. For shits n giggles, I just finished trying to install 6.02 from scratch, same results! A little frustrating for sure, but I'm not too concerned over the performer screen anyway. Taking it back down to 5.08 as I type.
 
Top Bottom