• We would like to remind our members that this is a privately owned, run and supported forum. You are here at the invitation and discretion of the owners. As such, rules and standards of conduct will be applied that help keep this forum functioning as the owners desire. These include, but are not limited to, removing content and even access to the forum.

    Please give yourself a refresher on the forum rules you agreed to follow when you signed up.

Bug? Axe 8 Zilla Preset-Cab Problem

JKM777

New Member
Hi,

I have had my AX8 for a few days and have just loaded the Zilla Cab pack onto it. It has some patches specifically for the AX8 but some of them are not working!

There is a problem with a couple of the patches, The "ML Bulb Zilla Echo" patch doesn't seem to function, the reverb block has been disabled (Red ! - disabled due to high cpu usage), the chain also is not complete so the patch isn't sounding like it should. I am just wondering how i can get the patch to work?

There is also a problem with the "ML Bulb Zilla Spacey C" patch as again the reverb isn't functioning unless its set to "normal" quality.

Any Suggestions?
 

chris

Legend!
Without looking at the presets, I'll say that Firmware has changed since those presets were created, so you may have to set Reverb to Normal to have enough CPU. Normal means "Fractal normal" which is a high quality already. I wish they called "high" something like "studio" or "mega" so people didn't think Normal meant "horrible"... because it doesn't!

Maybe someone with those presets can give more suggestions.
 

JKM777

New Member
Without looking at the presets, I'll say that Firmware has changed since those presets were created, so you may have to set Reverb to Normal to have enough CPU. Normal means "Fractal normal" which is a high quality already. I wish they called "high" something like "studio" or "mega" so people didn't think Normal meant "horrible"... because it doesn't!

Maybe someone with those presets can give more suggestions.

Hi, changing the reverb to normal works on the Spacy C patch, but not on the other one, I'll screen shot it!
 

JKM777

New Member
Cheers mate, would have saved me some time if they had put that in the release notes! Played about with it and now it works!
 
Top Bottom