• We would like to remind our members that this is a privately owned, run and supported forum. You are here at the invitation and discretion of the owners. As such, rules and standards of conduct will be applied that help keep this forum functioning as the owners desire. These include, but are not limited to, removing content and even access to the forum.

    Please give yourself a refresher on the forum rules you agreed to follow when you signed up.

AX8 V9.01 Public Beta

Smilzo

Power User
V9.01 sounds good...smoother, it seems to add a bit of overdrive.
Only issue is an audible audio gap switching on/off blocks (compressor, drive, delay...). I didn't notice it on previous version.
 

Ericbr1

Inspired
V9.01 sounds good...smoother, it seems to add a bit of overdrive.
Only issue is an audible audio gap switching on/off blocks (compressor, drive, delay...). I didn't notice it on previous version.
Is this on all of your programs you've written, i.e. all scenarios? Has anyone else noticed this? I have 2 weeks off between gigs and generally don't do firmware upgrades very quickly but this is a good time for me, so I'd love to hear others' experiences with this one! Eric
 

Ericbr1

Inspired
I don't set up any scene, I switch using the eight main footswitches (within one preset). No PC/USB attached.
Bummer, no scenes for me either typically. I set the main footswitches for the switching on /off of various effects. Thanks for reporting that and I'm curious as to what others find out, or Fractal's reply as that would prevent me from upgrading. I'll stay tuned!

Eric
 

Smilzo

Power User
Bummer, no scenes for me either typically. I set the main footswitches for the switching on /off of various effects. Thanks for reporting that and I'm curious as to what others find out, or Fractal's reply as that would prevent me from upgrading. I'll stay tuned!

Eric
Try the upgrade. Maybe is something that I failed to notice before the upgrade but was always there, if no one but me hear this...
 

Brian Dixon

Inspired
I haven't noticed any new gaps. I'm sure the gap between x/y amp is still there. I haven't even changed my preset with the new firmware. I think it sounded good the way I already had it set, just better. Seems less bright in a good way and warmer sounding.
 

vaisteve

New Member
Wow!!! Add my ax8 for about 1 month...with a gig next Saturday...risky first update with this unity. Amp block xy audio gap almost dissapear just a millisecond...!! Very pleased...thank you
 

chris

Legend!
Gigged it last night and had a long edit session before that. Both Edit and Hardware editing. No issues here. All my previous Presets sounded great with no adjustments, no surprises.
 
Top Bottom