1. Recent events require us to remind our members that this is a privately owned, run and supported forum. You are here at the invitation and discretion of the owners. As such, rules and standards of conduct will be applied that help keep this forum functioning as the owners desire. These include, but are not limited to, removing content and even access to the forum.

    Please give yourself a refresher on the forum rules you agreed to follow when you signed up.
    Dismiss Notice

Wish Able to assign modifier to turn/off Amp Block Boost function

Discussion in 'Axe-Fx III Wish List' started by austinbuddy, Jul 11, 2018 at 12:59 AM.

  1. austinbuddy

    austinbuddy
    Expand Collapse
    Forum Addict

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    1,684
    Likes Received:
    2,246
    Location:
    Austin, Texas
    Having the BOOST of any amp model available tontoggle manually through an FC or MFC controller would be great. Especially with the new boost options available.
     
    guitarfreak365 likes this.
  2. Rex

    Rex
    Expand Collapse
    Legend!

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Messages:
    17,434
    Likes Received:
    7,658
    We have that now. ;)
     
  3. austinbuddy

    austinbuddy
    Expand Collapse
    Forum Addict

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    1,684
    Likes Received:
    2,246
    Location:
    Austin, Texas
    Ah - then it must be on second amp page (preamp), as I tried from boost on front amp page last night. Great if we have it!

    Will put it to much use once the FC12 starts shipping!
     
  4. yek

    yek
    Expand Collapse
    Moderator
    Moderator

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    18,840
    Likes Received:
    21,199
    Location:
    Leiden @ The Netherlands
    Yes, it works. I use it in my presets.

    Would love to see FAS Boost added to the provided Boost Types.
     
    guitarfreak365 and unix-guy like this.
  5. unix-guy

    unix-guy
    Expand Collapse
    Axe-Master

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    6,527
    Likes Received:
    3,564
    Location:
    Vacaville, California
    Yes!
     
  6. austinbuddy

    austinbuddy
    Expand Collapse
    Forum Addict

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    1,684
    Likes Received:
    2,246
    Location:
    Austin, Texas
    I see it now - it's in the second amp page and in the boost db section to get the modifier to pop up, not the boost on/off switch.

    Thanks!
     

Share This Page