• We would like to remind our members that this is a privately owned, run and supported forum. You are here at the invitation and discretion of the owners. As such, rules and standards of conduct will be applied that help keep this forum functioning as the owners desire. These include, but are not limited to, removing content and even access to the forum.

    Please give yourself a refresher on the forum rules you agreed to follow when you signed up.

Recent content by munkeeluke

  1. M

    Monitor connections with Interface and Mixer

    Hello, I have a Mackie 1402VLZ3 and a MOTU M4 (4 in/out interface). I have a pair of Headrush 112's and a pair of M Audio BX5A D3's. I plug my AXE FX 3, Kemper etc into the mixer and out of the mixer into the M4. My question is what is the best way to connect the speakers(both pairs have dual...
  2. M

    Help! Is this an Ipad or Ipod?

    It appears I solved my own problem. I guess it's Ipod "Touch":)
  3. M

    Help! Is this an Ipad or Ipod?

    My friend gave me several of these and he called it an ipod mini? I can't find anything like it? It looks more like a small ipad? Anyone know the model?
  4. M

    Mixer Preamps and Processors?

    Thanks for the info Greiswig!
  5. M

    Mixer Preamps and Processors?

    Forgive me if this sounds dumb. But if I plug my Axe Fx or any processor via the xlr cables into the mixer mic inputs will the quality of the preamps of the mixer make a difference or does it only matter for microphones?
  6. M

    Dry Signal upon Playback?

    Thanks for the tip! Appreciate all the help!
  7. M

    Dry Signal upon Playback?

    Thanks, my output was not right, that got the signal wet! Funny thing that enabling Copy Input 1 helped boost the signal(I did disable it)? Is it normal to have to crank outputs to 10 to have a decent signal going into the interface?
  8. M

    Dry Signal upon Playback?

    I've used all, currently I'm using output 3 and the knob on the front is cranked all the way.
  9. M

    Dry Signal upon Playback?

    I'm using the AXE3 MK2 with a MOUT M4 audio interface. When I record into Reason 10,FL Studio 20 etc. I get a weak signal, and when I playback it's totally dry, no effects? I use a Kemper as well and it has a great input signal into the MOTU and sounds great on playback. I know I have something...
  10. M

    Axe FX direct to powered monitors or Mixer?

    As of now I have my AXE plugged directly into a pair of Headrush powered monitors. I'm now thinking of getting a mixer and going AXE into Mixer and Mixer to powered monitors? As well as running my mixer into an audio interface. My interface has only 2 mic/instrument line ins as well as 2 line...
  11. M

    Audio Interface Line Input signal

    All the way up! Went with output 3 and enabled copy Output 1 and that helped!!! Thanks!
  12. M

    Audio Interface Line Input signal

    I have a MOTU M4 interface that I want to use the AXE 3 with(I know the Axe is a great interface as well, I have a different purpose for this). The instrument/Mic inputs I'm using with Microphones, therefore, I have 2 Line inputs That I want to use the Axe with. I tried using different outputs...
  13. M

    Axe-Fx III Waitlist

    Axe fx III mark 2
  14. M

    Axe-Fx III Waitlist

    Waitlist 9/30 purchased 11/25
  15. M

    Axe-Fx III Waitlist

    9/30
Top Bottom